CONTACT

Reacties op onze website? Stuur svp een e-mail naar info@tvboskant .


 

Jan van Roosmalen Husseltoernooi 2017

Met een stralende zon begon op zaterdag 4 november 2017 de zevende editie van het  Jan van Roosmalen Husseltoernooi. Dit jaar deden er 60 mensen mee aan het toernooi, waaronder nog een aantal van Jan zijn vrienden.
Het toernooi bestaat uit drie dagdelen. De beste heer en dame van elk dagdeel gaan door naar de finale. Klik hiervoor het verslag met foto’s.


 

Rooise kampioenschappen 2017

Het was zaterdag 14 oktober 2017 een drukte van jewelste op sportpark “De Scheken” met de finales van de Rooise kampioenschappen, die dit jaar werden gespeeld bij TV Boskant. Klik hier voor verslag en foto’s


 

Clubkampioenschappen TV Boskant

Afgelopen week hebben de clubkampioenschappen plaatsgevonden bij tennisvereniging Boskant. Een week lang werd er gestreden om de Paulus van den Berk Bokaal. Voor foto’s en verslag klik hier.


Geld verdienen voor onze club

Ook dit jaar is het mogelijk om bij de actie van de Rabobank te stemmen op onze club. De actie heet nu Clubkas Aktie van de Rabobank, voorheen was dit Hart voor elkaar.
Dit levert ons toch elk jaar een leuk bedrag op. Dus kom op en stem.
Op de site van Rabobank hart van de Meierij kun je informatie vinden.


Clinic voor de schooljeugd van Boskant.

Vrijdag 30 juni waren de kinderen van de groepen 2, 3 en 4 van de basisschool van Boskant te vinden op de tennisvelden van onze club.
De kinderen van groep 2 keken hun ogen uit, vandaag kregen ze voor het eerst tennisles. De kinderen van de groepen 3 en 4 waren vorig jaar ook geweest.
In een spelcircuit kregen de kinderen allemaal opdrachten die met tennissen te maken hadden. Na afloop kregen de kinderen een ijsje en een flyer met een leuke aanbieding om een half jaartje te komen kennismaken met tennis .Klik hier voor de foto’s en de aanbieding.