Beste leden,

Het Coronavirus heeft ons dagelijks leven momenteel volledig in haar greep. Zo ook onze vereniging. Besloten we in eerste instantie, in navolging van andere verenigingen, om de kantine te sluiten maar vrij tennissen nog toe te staan, werd dit de volgende dag al door de gemeente overruled door de verordening sportactiviteiten in het geheel te staken en het sportpark te sluiten. Hierdoor zijn alle sport- en verenigingsactiviteiten in Boskant totaal tot stilstand gekomen. Bestuursvergaderingen en andere overlegvormen zijn inmiddels opgeschort en het noodzakelijke overleg vindt nog enkel plaats via telefoon en mail. Zowel trainingen, lessen, toernooien als de start van de voorjaarscompetitie zijn gestaakt of uitgesteld. Over hoelang dit allemaal gaat duren en wat later nog kan worden ingehaald tasten wij als bestuur uiteraard volledig in het duister. De ledenadministratie heeft de facturatie voor de lidmaatschap, lessen en trainingen inmiddels in gang gezet en de afschrijving daarvan zal binnenkort op uw bankrekening zichtbaar zijn. Afhankelijk van hoelang deze nare periode gaat duren zullen we als bestuur nauwgezet overwegen hoe we kunnen compenseren, of-en welke activiteiten we later dit jaar kunnen inhalen of dat we de gehele cyclus laten vervallen en dat de betaling voor een volgende periode wordt gebruikt. Mogelijk dat we dit ook voor de contributie geldt.

Verder rest ons als bestuur iedereen sterkte te wensen in deze nare periode en hopen we jullie na afloop hiervan weer gezond en wel op het tennispark te kunnen begroeten.

Namens het bestuur

Hans vd Gouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *