CONTACT

Reacties op onze website? Stuur svp een e-mail naar info@tvboskant .


Bericht van KNLTB

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. We informeren je daarom graag over de KNLTB ledenpas en de toekomst hiervan. Vanaf dit jaar gaat er namelijk het één en ander veranderen. In 2019 ontvangen verenigingen voor ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijken we of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Concreet betekent dit dat er voor 2019 weinig zal veranderen. Enkel het jaartal en de speelsterkte verdwijnen van de ledenpas. Dit laatste was voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien. We begrijpen dat dit wellicht wel enkele vragen oproept. Hieronder leggen we je daarom graag uit waarom de keuze voor een meerjaren ledenpas is gemaakt, wat er voor jouw vereniging gaat veranderen en geven we jou een voorproefje van de nieuwe KNLTB ledenpas.

Lees het gehele bericht op de website van KNLTB


Jaarverslag 2017-2018

Bekijk hier het jaarverslag van de algemene ledenvergadering van 2017-2018
Aanvraag activiteiten bij onze vereniging
We krijgen regelmatig een verzoek om ons tennispark te kunnen huren voor een familiedag of festiviteit buurtvereniging. Voor meer informatie en aanvraagformulier klik hier.