TV Boskant

Wordt ook lid van Tennisvereniging Boskant

Lidmaatschap

Als lid van TV Boskant kun je rekenen op sportieve gezelligheid en de faciliteiten, die je van een professionele tennisvereniging mag verwachten.

Het park beschikt over drie smashcourt-banen met kunstlicht. Op deze all-weatherbanen kan ’s zomers en ’s winters, overdag en ’s avonds worden getennist. Onze kantine is op werkdagen van 19:30 tot 23:00 geopend.  

Tarieven lidmaatschap

Het contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. De contributie bedraagt € 110,00 voor volwassenen en € 65,00 voor jeugdleden (tot en met 17 jaar). Speciaal voor jeugdleden hebben we een pakket samen gesteld met daarin het lidmaatschap inclusief 30 lessen. Kosten zijn 230 euro per jaar.

Meld je je tussentijds aan dan bedraagt de contributie tot 1 januari van het volgende jaar: € 9,20 per maand voor volwassenen en € 5,50 per maand voor jeugdleden (tot en met 17 jaar).

Dagpasjes

Dagpasjes zijn te koop bij Dorpswinkel Boskant € 5,- per dag voor senioren. € 2,50 per dag voor jeugd tot 18 jaar. Dagpasjes mogen alleen gebruikt worden in het bijzijn van ten minste één lid van TV Boskant.