TV Boskant

Tennissen met plezier

Tennissen met plezier

Lidmaatschap TV Boskant

Het lidmaatschap bij TV Boskant staat in het teken van tennisplezier. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de prestatiegerichte sporter bij ons niet op zijn plaats is. Door onze trainster Anneke Eradus zijn we er zeker van dat iedere tennisser de tennisles krijgt die goed bij hem of haar past.

De tennislessen starten begin februari en begin september en worden verzorgd door Anneke Eradus. De lessen zijn op donderdagavond en dinsdagavond (bij genoeg aanmeldingen) Kosten van de training zijn op basis van vier personen en een tijdsduur van 5 maanden:

Senioren

15 lesweken – € 39,50 p/mnd

Junioren

15 lesweken + halfjaar lidmaatschap + competitie voorjaar – € 28 p/mnd

Alle leden ontvangen voor start van een nieuw trainingseizoen per email een uitnodiging om zich in te schrijven voor de tennislessen. Tijdens schoolvakanteis zijn er geen tennislessen, tenzij i.o.m de groep anders wordt besloten.

Aanmelden voor tennisles?

De inschrijving voor de training zal anders gaan dan je gewend bent. Je schrijft je voortaan in via de trainersorganisatie en niet meer via de club. Wil je deelnemen aan de trainingen schrijf je dan in via deze link. Voor meer informatie, neem contact op met Anneke Eradus: +31 6 300 14 178

Aanmelden training